aishatul's FotoPage

By: aishatul fiza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Apr-2007 01:04 Email | Share | | Bookmark
Klcc Bersama Arazzss...

 
 
 
View all 55 photos...


Monday, 2-Apr-2007 06:19 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 24 photos...


Sunday, 30-Jul-2006 01:17 Email | Share | | Bookmark
6 Jahanam di putrajaya (30/7/06)

 
 
 
View all 111 photos...
Ahad lps (30/7/06) aku ngan group 6 jahanam telah berpicnic di Putrajaya..seronok bangat..walaupun tak ada air terjun cuma tasik buatan....tapi aku kagum apa yg ada kat situ...paling kagum bangunan2 kat situ..sapa lahhhhh..arkitek dia...sampai si Jah kata "Ton..bangunan apa yg mcm Islamabad nie"..hehhehe..time tu aku dah bantai gelak....walaupun aku sendiri tak tahu..rupa2 Mahkamah Keadilan..Cantik sgt... ..Sampai kat plantar dalam pukul 4..Time tu aku , Jah ngan dik Yah je lah..tukang tunjuk jalan si Dik Yah..maklumlah keje putrajaya..Si Nab ngan Mel..lewat sampai..depa pi merambu dulu kot..hehehhe...kami dah siap ambik gambar..tapi belumlah makan lagi..still tunggu kawan...baru depa sampai..punya lah lambat...ingat sesat..rupanya siap pi posing dulu.. ..hehhehe...dlm 4.30 kot..baru diaorg sampai..baru lah kami start makan...mcm2 bekai kami bawa...bihun ada..wish2 ada...pizza ada..ceremel ada...mcm2 ada..yang penting perut kami kenyangggggggggg.... ....Tapi yg tak bestnya ada lak polis marin dtg...mcm bangang...tanya mcm kita org nie buat benda tak elok...budi bahasa kurang betul..Kalau dah tahu kat situ tak di benar kan melepak..lain kali tulislah BESAR2....DILARANG BERPICNIC OR MELEPAK...nie memang tak ada tulis pun..cuma di larang berenang..terjun..lagi satu aku lupa..hehhehe..Nasib baik kami dah puas makan ngan ambik gambar... kalau tak...memang lah nak kena polis marin tu..hehhe...lps tu ambik pemandangan malam pulak..cantikk...Sempat jugak solat kat Masjid putrajaya..aku ngan Jah di suruh pakai jubah..hehehe..maklumlah..baju kurang menutup aurat...tak tutup ke??..tutup lah..tapi dia kata baju pendek skit..takpelah..janji aku ngan Jah dpt solat kat situ...Ralat kalau pi sana tak solat kat Masjid dia...lps solat..kami still posing lagi kat area masjid dia...sempat lagi tuuuuuuuu....heheh..lps tu..kami ambik gambar lagi..tak abis2 ambik gambar....dlm pukul 9.30 kami pun balik...Apa2pun aku dan kawan2 puas hari tu..Puas sebab jumpa 6 Jahanam yg happening..Puas ambik gambar...heheh..semua aku puas...Memori yg tak dpt aku lupa...Alhamdulilllah...


Monday, 24-Jul-2006 03:51 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 28-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
pic raya...

 
 
Abg dan keluarga..
View all 40 photos...
Gambar raya..dkt kedah..baru teringat nak letak..hehehhe...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net